Nieuws

HELENE - Die Helene Fischer Tribute-Show, DE ABSOLUTE KNALLER VAN HET OKTOBERFEEST IN HEERLEN

 

Helene Fischer is momenteel de bekendste ster aan het sjlager- en popfirmament. Duizenden vieren de opgeleide musicalster, ze weet enorme zalen en zelfs hele stadions te vullen met haar fantastische optredens. Bij HELENE - Die Helene Fischer Tribute-Show – beleeft u een avond die volledig gewijd is aan de Duitse Schlager koningin en dat met maar liefst 18 medewerkers.

Laat u inspireren door Front vrouw Laura Heinz – met haar heledere. Krachtige stem – interpreteert ze de Helène nummers als het origineel!

De afstudeerde zangeres blonk uit als toonaangevende musicallady van Mainz en talrijke optredens in Rijnland-Palts en Hessen.

Een zevenkoppige Live Band zorgt voor het specifieke "Helène Fischer" geluid met veel zwier en pure vreugde voor muziek: ritmesectie bestaande uit keyboard, gitaar, bas en drums en een kopersectie met trompet, saxofoon en Trombone. Ook zij zijn professionals, allen afgestudeerd aan het conservatorium. De uitgebreide lichtshow zorgt voor een fantastische warme sfeer. Twee achtergrond zangers, dansers en danseressen maken de perfecte ervaring HELENE.

Een voorstelling die zijn weerga niet kent, geen playback, geen orkestband maar helemaal live.

De muzikale leiding is in handen van Benedikt Stumpf . De 33-jarige pianist werkte met Jürgen Drews, Uwe bussen, Vicky Leandros, Bernhard Brink en vele anderen, ook als arrangeur, componist en muzikant met artiesten zoals mark Forster, IRA. Ook verschijnend in verschillende TV en CD-producties (o.a. ZDF televisie Tuin, weer op zondagen).